dimarts, 17 de setembre del 2013

La barraca 61 ja té els lliris plantats i ha estat beneïda

Avui s'ha posat de manifest que el grup treballa amb il·lusió, amb ganes de fer les coses ben fetes i deixar la seva empremta en tot el que fa.

La fontanel·la que havia quedat a la barraca 61 ha estat tapada amb molta precisió, conformant una base sòlida en la que s'ha abocar una bona quantitat de terra, sobre la que s'ha ubicat el misteriós caramell i s'ha plantat un bon grapat de lliris, a mode de jardí babilònic.

En l'obra d'urbanització dels voltants, s'ha instal·lat un graó, a mode de seient, al costat dret de la porta, tal com s'entra, quina funció principal serà la de desviar l'aigua que caigui de la pluja i evitarà que s'inundi l'interior de la barraca. També s'ha aplanat la terra en l'era que queda davant la porta, instal·lant un petit mur de contenció de pedra, per a donar-li un caire rústic, i s'ha enjardinat amb els lliris que han sobrat.

Els membres del grup s'han fet la corresponent fotografia de finalització d'obra, exhibint-se a la porta de la construcció, vestint el seu orgull per a la memòria dels esdeveniments. Amén!

La setmana següent es continuarà amb els treballs de reconstrucció de la barraca del Collet del Castell, ara que la temperatura ambient és més suau i es troben tots els membres de la tropa pletòrics d'energia.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada