dimarts, 20 de novembre del 2012

Segueixen els treballs de la barraca 122, entre d’altres


Cap amunt!!!

Avui s’ha produït una situació que ha posat en dubte la identitat del grup. Mentre uns anaven per feina amb la restauració de la barraca, altres es dedicaven a la prosaica tasca de recollir bolets pel bosc. Amb un bon grapadet de diferents espècies al cistell, s’ha posat seny i les tasques barraqueres han continuat.

La meitat de la jornada, just abans de la sagrada hora de l’esmorzar, s’han consumit les energies es pujar una pedra molt grossa pel rudimentari sistema de tibar cap amunt de les cordes que la lligaven. 
Barraca 32

Barraca 121
Un cop recuperades les energies s’ha visitat la nova barraca de la Molsa, en la que s’ha gravat el número del catàleg que li pertoca, que és el 121. De passada, en creuar pel davant de la barraca 32, s’ha aprofitat per a esculpir-li el seu identificatiu.

On la ubiquem?
Bona part de la segona sessió de tasques a la barraca s’ha dedicat a prendre la decisió sobre la ubicació d’aquella pedra. El seu destí ha estat el d’ocupar l’honorable lloc de la llinda i allà ha estat instal·lada. Altres peces també han passat a engreixar les parets de al construcció ja a l’espera del tap que tancarà el forat zenital, però això serà a la següent sessió.
Estat actual de la barraca
El grup ha tornat de forma disgregada a l’aparcament on esperaven els cotxes, tot aprofitant el camí per a endinsar-se en la boscaria a la caça i captura del preuat bolet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada