dimarts, 23 d’octubre del 2012

Una jornada més amb la barraca 88Les previsions no van ser encertades. La llunyania de la font de pedra per a completar la barraca ha fet que aquesta no s’hagi conclòs en la jornada d’avui, tot i el concurs d’una politja per a salvar un bon desnivell des de la ubicació on es localitzen les pedres a utilitzar. Els membres del grup no tenen cap plus de productivitat, motiu pel qual tant se’ls hi fot si finalitzen la construcció la setmana vinent o l’altra, el cas és fer la feina ben feta.

Al cap damunt de la cúpula ha quedat un foradet, com la fontanel·la d’un nadó,  que es taparà en el decurs de la propera sessió, ubicant una pedra de dimensions adequades i fixant tot el voltant de la mateixa per tal de què aguanti el pes.

Avançant-se al moment culminant, l’encarregat d’esculpir el número del catàleg que li correspon a aquesta barraca, ja ha fet la seva feina: ha dibuixat dos buits amb un llapis i els ha resseguit amb el punxó i el martell, deixant una identificació que, brètols a banda, pot durar molt de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada