dimarts, 16 d’octubre del 2012

Segona jornada a la barraca 88



 Avui continuen les obres de la barraca 88. Qualsevol diria que el grup va a preu fet i tenen pressa per acabar les barraques. El cas és que no es poden estar quiets i tothom fa alguna cosa, encara que sigui criticar el que fan els altres. Tot ajuda a passar el fred del matí. 

El que escriu té un interès especial en què aquesta barraca tingui una bona presencia i no s’està de demanar als companys que afinin en les accions que porten a terme, encara que no li facin cas.

Com en d’altres ocasions, s’ha consumit tota la pedra que hi havia allà, que hauria de ser suficient com per a refer la barraca, però no és així i s’ha de fer una recol·lecció extra de pedra allà on es trobi, que no és mol a prop en aquest cas.  És més feixuc carreteja rocs que posar-los al damunt de la paret. Si es poden trobar suficients peces i el temps acompanya, dimarts que ve podria veure’s conclosa aquesta construcció. 

Pel que fa a la fesomia de l’obra, està quedant molt bé i, com era d’esperar, un pèl més gran que l’original. S’ha de tenir en compte que ara la gent és més alta, pel general, que quan estaven en ús aquestes obres, i no és qüestió de córrer el risc de sortir d’ella amb una bretxa al front o amb l’esquena mal orientada.

El grup ha estat visitat per un gripau que, fent cas omís dels afalagaments dels col·locadors de pedres, s’ha esmunyit entre les bardisses cercant la seva preuada soledat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada