dimarts, 29 de novembre del 2011

L'amagatall de la Vinya del Deu. Barraca número 51.

Després d’uns dies d’inactivitat degut a les pluges, avui s’ha procedit a eixamplar l’amagatall de la Vinya del Deu, al bosc de Valldeans  (barraca Nª 51) quina ubicació va ser indicada pel mateix propietari el 15 de març de 2008.

Es va procedir a la primera actuació sobre la dita barraca el 3 de maig de 2011 i posteriorment el buidat de terra el 12 de maig de 2011.

En aquesta ocasió, una part dels membres del grup s’ha dedicat a cercar pedres pel voltant ja que, per respectar el que en principi es va trobar, la vota de la barraca serà de tortura, i això requereix una quantitat imponent de material. El que van trobar va ser fonamentalment còdols de granit, donat que el terreny està composat de sauló.

L’altra part del grup ha procedit a enfonsar el clot fins a un terreny dur i començar a posar las primeres pedres dels fonaments, base que ha permès aixecar les parets de la barraca a una alçada de uns 60 cm. a tot el voltant. S’ha mantingut al cau del teixó que freqüenta aquest lloc com un armari descobert o gatonera, perquè pugui entrar si alguna vagada te ganes de visitar-lo.

Veieu-ne algunes fotos:
Després del buidat de terra al mes de maig de 2011.

Estat actual en fase de reconstrucció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada