dimarts, 2 de novembre del 2021

Preparant la segona edició de la Setmana de la Pedra Seca

Entre el 19 i el 28 de novembre d'enguany tindrà lloc la segona edició de la Setmana de la Pedra Seca. El Grup de Recerca de la Pedra Seca del Centre Excursionista de Castellar del Vallès ha programat dues activitats dins d'aquesta celebració: 

- Dia 26 de novembre. A la sala petita de l'auditori, a dos quarts de vuit de la tarda, es farà una conferència que versarà a l'entorn dels 14 anys d'existència del grup, amb la projecció d'un vídeo que detalla la labor que cal afrontar des de la localització d'una barraca i tot el llarg procés de restauració o reconstrucció fins a deixar-la, ja finalment, com a recuperada. 

- Dia 28. Organització d'una caminada amb la finalitat de retre visita a una part del patrimoni. La sortida serà a les 8 del matí de la plaça del Mirador. Aquest trajecte resta a l'abast de qualsevol persona i tindrà un recorregut de 4 quilòmetres pels rodals de can Borrell, visitant el patrimoni que s'ha trobat i, per primera vegada, es farà la inauguració d'un dels elements. 

Els pedrasequers estan preparant els camins per a la caminada de la segona jornada i algunes de les estructures que es troben en mal estat. Una de les accions ha estat la realitzada aquest dimarts sobre el forn de calç catalogat amb el número 4 i que es troba al marge esquerre del torrent del Ginebre, dins de la propietat de Can Borrell.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada