dimarts, 20 d’agost del 2019

La restauració de la barraca del torrent de Sant Antoni ha quedat finalitzada

Veure una obra finalitzada omple de joia l'ànima d'aquell que l'ha creada. En aquest cas són més d'un, els creadors, és tota la tropa dels pedrasequers que, en haver finalitzat la restauració d'una barraca, se n'alegren, tant si hi són presents com si eren absents en el moment de plantar els lliris al voltant del caramell i gravar el seu número a la pedra adient.


La barraca número 106, “del torrent de Sant Antoni”, ha passat a formar part del conjunt de barraques restaurades pel grup i podrà ser visitada i gaudida per tots els caminants de bona fe, tot i trobar-se també exposada a l'acció dels imbècils que només gaudeixen fent mal.

El passat cap de setmana, el cronista va fer una visita a la barraca dedicada a la memòria del fundador del Centre Excursionista de Castellar, en Simeó Caba i Genescà, situada prop del cim del puig de la Creu. Va quedar sorprès en veure que, algun d'aquells imbècils, havia rascat el número i la data de restauració, dades que estaven gravades a les pedres del costat de la porta. Afortunadament, aquelles pedres són molt resistents i no van aconseguir els seus objectius, caldria rascar molt per a esborrar tot el que allà es relaciona, però l'acció pertinaç podria arribar a eliminar les inscripcions. També afortunadament, els imbècils no solen ser pertinaços en les seves accions i canvien ràpidament l'objectiu de les seves bretolades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada