dimarts, 8 de novembre de 2016

De la 107 a la 103, passant per la 129

La 129
En la jornada d’avui, pot ser per la fresqueta que queia del cel al camp, s’ha fet una tasca itinerant, passant primer per la barraca finalitzada en el decurs de la jornada anterior, la 107 d’en Lluís Vila, amb motiu de recuperar les eines allà emmagatzemades. La següent parada ha estat a la barraca 129 o “de l’Ernest” que, pel seu bon estat en el moment de la troballa, només necessitava unes quantes paletades de terra a sobre i tatuar-li el número corresponent a la pedra de la porta.

Finalment, els pedrasequers han adreçat les seves passes cap a la barraca número 103 o “d’en Ramon Suades” on, abans de començar les feixugues tasques que necessita aquesta ròssa, s’ha procedit a celebrar la reparadora cerimònia de l’esmorzar.

La 103
També la 103
El temps, en la seva relativitat, ha passat en un sospir amb tantes anades amunt i avall, fet que confirma la teoria de l’Einstein aplicada a la pedra seca, quan deia que si et dispares a la velocitat de la llum fins a l’Alfa Centauri i tornes, que serien prop de 9 anys de viatge, quan arribes ja són totes les barraques fetes i, pot ser, els barracaires serien uns altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada