divendres, 15 d’abril del 2016

Premi pels barracaires

Ja és conegut de tothom que la feina feta pel grup és del tot altruista, sense remuneracions externes que ultrapassin la pròpia satisfacció de veure realitzat un projecte de recuperació de la memòria històrica, aquella inserida en l’inconscient col·lectiu que es vol ver conscient.

El Grup de la Pedra Seca del Centre Excursionista de Castellar ha estat guardonat amb una distinció que reconeix la feina feta. La secció d’Esquerra Republicana de Catalunya de la nostra població ha tingut la deferència de pensar en el grup com a mereixedor d’aquest preuat reconeixement. I tots els membres del grup volen expressar el seu agraïment per aquest guardó que els esperona a continuar amb la seva discreta tasca.

La terrassa del Mirador va constituir l’escenari en el que es va celebrar la cerimònia de lliurament, coincidint amb la “Beca Oriol Papell” lliurada en el mateix acte. Després d’uns parlaments per part dels atorgants i dels atorgats, tothom va poder gaudir d’una distesa estona mentre degustaven el piscolabis allà preparat per a l’ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada