dimarts, 19 de gener del 2016

Encara a Camí de Cavalls, però ja falta poc

Això ...
... més això ...
Doncs tampoc s'ha vist finalitzada la barraca en el decurs de la jornada d'avui. El pedrasequers treballen per amor a l'art i no es prenen seriosament això de posar terminis, cal fer la feina ben feta i sense presses, altrament es tornarien executius agressius treballant per objectius seguint la filosofia del "quick and dirty", i per aquí sí que no passen.

En aquesta ocasió, el cronista es congratula de no ser l'únic iconoclasta del grup. Com que no s'ha pogut deixar l'alzina dins de la barraca, ara s'instal·larà una mena de claraboia a la cúpula de la construcció, per on s'escolarà una llum zenital que li donarà un ambient molt maco a l'interior, així com el que es pot trobar a l'estudi d'un pintor.

... igual a això.
Ara sí que està a punt de tancar-se la barraca, després d'haver arreplegat més pedres pel rodal de la construcció. Com ja s'ha anunciat, aquí no s'utilitzen els diagrames de flux ni el PERT del "Microsoft Project" per a senyalar les fites, ni tan sols hi ha un cap de projecte, però sí que es fa cas de la intuïció, i aquesta diu que la propera jornada sí. 

I si no és així tampoc passa res.   

    

1 comentari:

  1. Enhorabona pels iconoclastes. Segur que serà una claraboia de precisió, molt ben feta, ja veuràs!
    Salut a tota la tropa.

    ResponElimina