dissabte, 14 de desembre del 2013

Celebració a Sant Llorenç Savall - Cal Ramon

El grup s'ha engrescat en una tasca reparadora, una feina esportiva que nodreix el cos i l'esperit, passant de la feixuga feina d'elevar pedres a la més lúdica i pantagruèlica de l'aixecament de vidre.


El Josep Saladelafont ha tingut la deferència de compensar l'esforç esmerçat pels abnegats membres del grup de ferits de pedra, quan, en col·laboració amb el Jordi Guillemot, van reconstruir la barraca del Collet del Castell, dins dels terrenys de la seva propietat.

A primera hora del matí, tots els participants s'han presentat a Cal Ramon, on han estat obsequiats amb un suculent esmorzar de forquilla, atesos per la simpàtica Teresa en el reservat de la planta baixa d'aquest restaurant.

Els membres del grup, sempre de bon humor, han fruït de la generositat del seus hostes que ha estat abundosa i contundent, rematada pel pastís fruit de la generositat del Jordi Guillemont, coronat per una barraca de pedra seca confeccionada amb suculenta xocolata.

No cal dir que, aquestes ocasions, fan que l'esperit altruista dels membres del grup s'alimenti amb una dosi addicional d'entusiasme, encara que no sigui el seu objectiu principal. Dimarts vinent caldrà tornar a posar-se el guants i contribuir a l'escalfament de l'organisme canviant pedres de lloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada