dimarts, 27 d’agost del 2013

Llinda o volta?

La primera part de la jornada d'avui, és a dir: abans d'esmorzar; s'ha dedicat a la recol·lecció de pedra, tant de la que estava a la vista com la que s'extreia de les improvisades pedreres excavades al voltant. Algunes peces mostraven unes dimensions importants i es traslladaven amb el concurs del carretó i la força de tots.

Un cop conclòs l'esmorzar, i els acudits que l'acompanyen, s'ha iniciat el dilema de si tancar la porta amb llinda o amb volta, opció aquesta última que s'havia tingut en compte a l'hora de preparar els muntants de l'entrada, però que defallia com un globus punxat. El que escriu, que és bastant iconoclasta i muntaria barraques de disseny, ha suggerit de seguir amb l'opció de tancar amb volta i els seus companys s'han animat, ara falta veure com quedarà, ja que es requereix la disposició d'unes determinades pedres que encaixin (o fer-les encaixar) per a que la volta no sigui un nyap. De moment ha quedat instal·lada la cintra i algunes pedres a sobre, conformant un esborrany del que es pretén. La història continuarà i ja veurem quin final té.

Entre unes coses i altres, el grup ha arribat a quarts d'una encara a l'obra, acumulant alguna hora extraordinària que s'haurà de compensar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada