dimarts, 12 de març del 2013

Dia d'inauguracions ...


No tot es treballar. De tant en tant s'ha de recollir el fruït del que s'ha sembrat amb tant d'esforç, i els membres del grup s'han dedicat avui a retratar-se davant de les darreres barraques que han construït, tot ufanosos de la seva tasca.

De la Molsa
La barraca de la Molsa és una de les darreres adquisicions i que no ha requerit de grans esforços per al seu arranjament. Va ser més dura la tasca de neteja dels voltants, on regnava l'arítjol a plaer, que la d'arreglar la barraca pròpiament, donat que presentava un molt bon estat.

Del Ferran Da Silva
En el cas de la barraca del Ferran Silva sí que es van esmerçar esforços. Tant els dedicats a la neteja de l'entorn com a la reconstrucció de la peça que, en la seva troballa, es mostrava al món enfonsada i colgada de punxeguda vegetació. La urbanització de l'entorn també va ser important, per tal de fer-lo més agradable a les visites.


De la Vidalba
Pel que fa a la barraca de la Vidalba, el procés de reconstrucció ja s'ha seguit en les darreres entrades d'aquest bloc, donat que ha estat en la que s'ha treballat fins ara. La construcció es va haver de reforçar en l'estructura i completar en el sostre. Pel que fa a l'entorn, ha quedat com per a muntar una bucòlica festa.

De l'Agnès
Finalment s'ha procedir a inaugurar la barraca de l'Agnès, a la que ja es va fer referència al post anterior d'aquest bloc. Aquesta barraca també es va trobar en molt mal estat i va requerir d'un cúmul de tasques importants, principalment per la falta de pedra, material que es va haver de transportar expressament utilitzant diversos enginys però, sobre tot, la força que aporta un bon esmorzar.    

A les imatges hi són tots els aixecadors de pedra que formen el grup, que és el dilema que ha fet anar-se ajornant el càsting fotogràfic però, en un moment o altre s'havia de procedir, i ha estat avui quan s'ha muntat l'escenari, encara que faltaven alguns membres que han estat afegits digitalment. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada