dimarts, 5 de gener del 2016

Primera jornada de l'any nou. Barraca del Camí de Cavalls, pedres amunt

Els Reis d'Orient venen carregats de pedra, però no de qualsevol pedra, la que porten és aquella que aguanta molt i pesa poc, i no es tracta del carbó de sucre amb el que obsequien aquells que no han fet bondat. Melcior, Gaspar i Baltasar també podrien fer un cop de mà a les barraques solidaritzant-se amb els pedrasequers, que són de la seva quinta. Segur que, amb una màgica arrufada de nas, arreglaven un bon grapat de barraques del terme,i sense patir la inveterada plaga de manca de pedra que sempre ataca als membres del grup d'aixecadors de rocs.

De moment, la barraca del Camí de Cavalls va progressant en la jornada que ha inaugurat el nou any. Les pedres van pujant... bé, no pugen soles, que cal ajudar-les un mica, i van fent rengleres per a tancar el trau que tenia aquesta construcció. Ara el problema no és la mancança de pedres, ara la dificultat és que es trenquen, ves per on. Per tal de curar-se en salut, els infatigables pedrasequers han decidit que faran una doble llinda en el decurs de la propera jornada, fet que li donarà una certa personalitat a la peça reconstruïda i augmentarà la seva solidesa.

Per altra banda, la secció de jardineria està deixant l'entorn tan maco que es confondrà amb els jardins dels palaus reials d'Aranjuez, però sense riu.

Apa! Bons Reis per a tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada