dimarts, 12 de gener del 2016

Doncs encara no, i ja falta pedra

Els Reis d'Orient van passar de llarg i la feina segueix allà, pendent dels esforços i les habilitats dels pedrasequers que, per moltes arrufades de nas que facin, no aconsegueixen moure cap pedra si no és abraçant-la amb molta estima.

Doncs ara falta pedra, qui ens ho hauria de dir! Resulta que aquesta barraca té una amplada molt gran i una alçada proporcional, motiu pel qual s'engoleix tota la pedra que li arriba. Ara ja s'ha de començar a buscar pedra pel rodal de la construcció, fet que fa preveure la seva finalització en el decurs de la jornada vinent, en la que s'aprofitarà per a passar el motxo i plasmar la reeixida tasca dels caparruts aixecadors de pedres en la imatge que immortalitzarà la seva obra.

Addicionalment, la secció d'obres públiques s'ha posat a treballar i ha obert una pista directa entre la barraca de Cal Co i la que reconstrueixen ara, via que permetrà estalviar l'esforç de baixar a la pista principal i després tornar a pujar per la sendera que freqüenten els cavalls.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada