dimarts, 18 de novembre del 2014

Entre barraques, la 131 i la 53

La barraca 131 o "d'en Pep Aced" ha vist com era engalanada per a la seva festa de final d'obra, acollint a tots els membres del grup al seu voltant per a la fotografia que donarà fe del moment solemne. Els aixecadors de pedres estaven contents, havien brindat amb cava brut nature per a la celebració, un fet poc habitual i que cal destacar, encara que pot prestar-se a males interpretacions si es recorda la ratafia de la sessió anterior, és per això que es remarca l'excepcionalitat del fet. - Hip! Perdó.

Un cop finalitzada la cerimònia, tot tenint en compte que la jornada laboral encara presentava unes quantes hores pel davant, el grup s'ha adreçat a la barraca número 53, també coneguda com "de l'Alzina del parracaire", que, malgrat estar dreta, presenta moltes fissures que s'han de reparar meticulosament. Possiblement quedi enllestida en el decurs de la jornada següent.

El grup ha gaudir d'un dia esplèndid en el que, els seus membres, han pogut eixamplar l'esperit en mig de la maternal Natura, allà on reposen les seves obres de pedres apilades, efímeres construccions que no aspiren a romandre dretes per a l'eternitat, al igual que les joioses ànimes que els habiten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada