dimarts, 2 de maig del 2017

Servei d’urgències barracaire

Abans ...
Al whatsapp del telèfon de la centraleta d’urgències barracaires s’havia rebut un missatge avisant d’un accident patit per la barraca número 86, dedicada a la Maria Dolors Cos. El text anava acompanyat d’una imatge en la que es podia observar un trau al costat esquerra de la porta, observada de front, amb un vessament de pedres que posava en perill de col·lapse tota la construcció.

Després
La brigada d’emergències (és tot el grup, però l’expressió dóna la sensació de gran infraestructura) s’ha posat en marxa ‘ipso facto’, en un termini inferior a la setmana de l’avís, amb la intenció de contenir l’hemorràgia lítica i salvar l’abundosa cabellera que té aquesta barraca a la clepsa, que li dóna un aire “punk” molt vistós. El grup de facultatius ha realitzat una sèrie de proves per a determinar el diagnòstic i el tractament a seguir, posant immediatament després mans enguantades a l’obra per a fer una acurada sutura al trau. La barraca es mantindrà en observació, ja que no es descarten futures recaigudes.

A la sala d’operacions ha sigut present la titular de la construcció qui, un cop finalitzada la delicada intervenció, ha manifestat la seva total satisfacció pel resultat obtingut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada