dimarts, 3 de gener del 2017

Començar acabant ...

Començar acabant pot semblar un oxímoron ximple si no s’explica què i com. Això és el que ha fet el grup de pedrasequers avui, començar l’any acabant la barraca 103, o d’en Ramon Suades.

Eren pocs els que s’han engrescat en la feina crema-torrons d’avui. Pot ser la resta dels membres del grup encara masteguen xixones i neules, festival pantagruèlic que haurà de donar-se per conclòs amb el tortell de reis, o no.

Els laboriosos participants en la jornada d’avui han tapat el forat del sostre, que després ha estat abrigat amb un bon tou de terra i on s’ha instal·lat el corresponent caramell en forma de prisma piramidal, com el que guarnia el casc militar del kàiser Guillem I. Realment les bruixes s’espantaran força o es faran un tip de riure, que és el mateix si fa o no fa.

Finalment ha estat esculpit el número corresponent, certificació oficial d’acabament d’obra, tot i que encara s’ha de procedir a la corresponent cerimònia de desplegament de banderes i recollir la imatge en la fotografia que immortalitzi el moment. Aquest darrer acte és molt important ja que, per qüestions físiques de durabilitat dels materials, s’espera que la barraca aguanti més que els abnegats aixecadors de pedres que l’han restaurada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada