dimarts, 24 d’abril del 2012

Dia de celebracions




 El dia d’avui ha estat de celebracions. L’amic Jordi Guillemot, resident a Sant Llorenç Savall, ha tingut la deferència de convidar el grup a visitar la barraca del Plàtan, que ha estat reconstruïda per ell solet, obra en la que combinat la tècnica ancestral de la pedra seca amb una certa iconoclàstia que li ve de la seva vessant creativa. 

Una finestra que mira cap a ponent i una claraboia transparent tancant la cúpula li donen un aire entre místic i rebel que engreixen l’atractiu de la peça. Enhorabona Jordi!

 Ahir va ser el dia de Sant Jordi, motiu més que suficient per a engrescar-se en un sucós esmorzar a Cal Ramon, restaurant situat a la plaça del poble de Sant Llorenç. La Teresa ha rebut el grup amb la seva simpatia habitual i els ha encabit en un reservat ajustat pels 10 elements que formaven la tropa, on han pogut gaudir de diferents especialitats de la cuina local, com ara: botifarra inesgotable, cansalada, mongetes, amanida, peus de porc a la brasa, pa amb tomàquet i begudes per a fer passar aquelles delícies pantagruèliques. Moltes gràcies Jordi!

 En finalitzar l’àgape l'amfitrió els ha rebut a casa seva, petit palau domèstic en el que s’ha plasmat amb molta delicadesa el sentit de l’estima per la terra, ple de detalls que l'honoren. Allà els ha mostrat un petit secret, obra de les seves mans, que desvetllarà públicament més endavant.         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada