dimarts, 16 d’abril del 2024

La llinda de les cabres

Quan tornin les cabres trobaran aquest lloc molt canviat. Encara podran cruspir-se els matolls que envolten la zona que ha estat netejada de bardisses pels pedrasequers, tasca imprescindible per a poder treballar més còmodament i refer les parets caigudes.

El grup aprofita per a fer canvi d'impressions sobre les solucions a aplicar en cada cas i, entre què dius tu i que dic jo, s'ha col·locat la llinda al lloc que li pertoca. Ja és repetitiu magnificar aquesta fita, però cal tornar a posar-la de manifest per la seva rellevància: sense llinda (o arc) no n'hi ha, de porta, i sense porta no es pot parlar de barraca. Ja s'albira el dia que la cúpula estigui enllestida tota guarnida de lliris i s'afegirà una nova construcció a la llista de les barraques restaurades per la tropa.

Abans de liquidar la jornada, els membres del grup van fer una visita a la nova barraca trobada per aquells indrets, fruit de la recerca del membre més jove de la tropa, que és capaç d'endinsar-se en la foscor dels racons més amagats amb l'agilitat d'una guineu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada