dimarts, 12 de novembre del 2019

Sessió de maquillatge

Una barraca de pedra seca no es limita a presentar-se com un embalum de pedres apilades d'una determinada forma. L'estètica és molt important, una barraca pelada no en fa tant, de goig, com una a la que s'ha engalanat amb un esponerós plomall de lliris i s'ha arranjat l'entorn que l'envolta, obrint espai per a poder ser admirada des de tots els punts cardinals.


Els pedrasequers han dedicar la jornada d'avui a fer aquestes delicades tasques, més pròpies d'un esteticista que d'un obrer aixecador de pedres, però ja és ben sabut que els membres d'aquesta colla no tenen límits en la diversitat de tasques que són capaços de portar a terme i, el més important, reeixir en totes elles.

Però aquesta barraca no es troba sola en aquell indret. Tres barraques més li xiuxiuegen a cau d'oïda sentències per a amansir l'expansió del seu ego. Els espontanis esteticistes han dedicat també una mica de temps a arranjar el viarany que uneix les quatre construccions, de nul·la dificultat i pot ser transitat per qualsevol vianant que es mantingui dret sense dificultat, sigui sobre la seva pròpia estructura o ajudat per un bastó. Hi ha la intenció de publicar un tríptic amb la informació necessària per a poder-les visitar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada