dimecres, 17 de gener del 2018

Punt i final a Matadepera

La barraca de Matadepera ja llueix un esponerós pentinat de lliris al damunt, coronant un caramell espanta-bruixes que s’espera sigui molt efectiu, tot protegint les matadeperenques i els matadeperencs d’aquelles que fan volar els seus esperits cavalcant escombres amb intencions pecaminoses.

Avui era la jornada final, després de la d’ahir, que també va ser complerta, en la que un reduït escamot ha procedit a pujar la terra al sostre ja totalment cobert, element imprescindible per a segellar les esquerdes i en el que soterrar les arrels de les iridàcies que aporten vistositat a l’obra.

La feina dels pedrasequers ha conclòs el seu periple per aquella població veïna. Ara és el torn dels jardiners, que faran una bonica composició en l’ampli espai que envolta la barraca, elements que contribuiran a ressaltar la construcció i dotar-la d’un entorn que s’avingui als orígens d’aquest tipus d’obra.

Cal agrair a la Germandat de Sant Sebastià i a l’Ajuntament de Matadepera la confiança que han dipositat en l’habilitat del grup d’aixecadors de pedra de la nostra població, fet que omple d’orgull els seus membres i els dóna projecció més enllà dels límits del territori en el que tenen per costum moure’s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada