dimarts, 6 de desembre del 2016

Jornada d'obrir camins

La jornada d’avui ha estat marcada per la rebel·lia dels pedrasequers que, en lloc de celebrar assenyadament el Dia de la Constitució, com qualsevol cristià penitent, n’han fet cas omís i han anat a treballar com és habitual cada dimarts i, per a més inri, sense compensació de jornada. La major part d’ells cobra de l’estat, fet que podria ser motiu per a considerar-los funcionaris passius i susceptibles de rebre una severa sanció penal i/o administrativa. El cronista ja està preparant coques de llardons farcides amb una llima sorda per a portar-los-hi quan els fiquin a la trena.

La tasca que han portat a terme ha estat la de netejar el segon circuit que es descriu a l’enllaç següent: http://grpsc2.blogspot.com.es/p/itineraris.html, que uneix un grapat de construccions en pedra seca pel marge dret del Torrent de Canyelles. Han hagut de barallar-se amb arbres caiguts, asclar branques que han quedat pel mig i enredar-se amb els arítjols i les gatoses que han multiplicat el seu número gràcies a la bonança i a la llum del Sol, que cau de ple ara sense les capçades que feien ombra.

 Pot ser Déu ha volgut castigar el seu mal comportament omplint d’esgarrinxades les seves cames pecadores, fent-los tornar sollats i retuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada