dimarts, 1 de març del 2016

Ep! Que encara hi som



“El cronista s’ha pres uns dies de pausa en les seves aportacions a la difusió de les activitats del grup”. Aquesta afirmació es podria rellegir com “El grup s’ha pres uns dies de dedicació a l’agricultura, ja que el cronista havia marxat de viatge”. El resultat ve a ser el mateix, vist que no hi havia cap entrada al bloc en les darreres dates corresponents a la jornada laboral del pedrasequers castellarencs.
 
Pel fet que no s’havia avisat de tal circumstancia, cal demanar disculpes a tots els fans seguidors de les aventures i desventures d’aquest grup entusiasta del lític esport, no competitiu, d’aixecar pedres d’un lloc per a portar-les a un altre (algun dia serà olímpic, no en dubteu).

Per a la tranquil·litat dels seguidors cardíacs, s’ha de posar de manifest que el grup seguirà amb les seves corredories per tot el terme municipal de la població ( i fins i tot travessant les fronteres). En el decurs de la propera jornada s’aixecarà alguna pedra, queda compromès i així es demostrarà en un document gràfic.

Finalment, com a distracció i de forma inèdita, podeu veure unes imatges, rescatades recentment, en les que apareixen els precursors del grup.     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada