dimarts, 23 de juny del 2015

Canyes i més canyes al gorg



Una de les ribes del gorg, que fa de dic de retenció a les seves aigües, es troba plena de canyes acumulades des de fa anys i anys, totes elles formant un teixit molt entortolligat i espès, com un brodat mal fet d'arítjols i esbarzers, que abracen les canyes per a no deixar-les marxar. Només es podia desfer aquella acumulació vegetal tibant de les canyes, d'una en una, i amb paciència. Senyor, quina creu!!!

Està clar que la tossuderia dels membres del grup reeixirà, per sobre de qualsevol obstacle que se li posi pel davant, sigui lític o vegetal, faltaria més. Pot ser no serà en el decurs de la jornada vinent, però segur que la història tindrà un final feliç.


Per cert, amable lector. Si disposes d'alguna barca que et sobri, ja sigui feta de fusta o pneumàtica, i estiguessis disposat a prestar-la, els grumets herbicides estarien molt agraïts. No cal que sigui molt ample d'eslora ni de màniga, ni que disposi de motor forabord, és suficient que sigui capaç de surar per sobre de l'aigua amb alguna petita tripulació dins la banyera. Ja veus, així estan les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada