dimarts, 28 d’octubre del 2014

La Barraca número 95 o "de la Bàrbara" ha estat inaugurada

Com era de preveure, el grup ha conclòs avui la reconstrucció de la barraca de la Bàrbara, una construcció que ha estat més inventada que construïda, ja que resulta un pèl sospitós que allò fos una barraca realment, però això no li treu cap mèrit a la construcció, que ha quedat com de concurs, amb el número corresponent esculpit a una pedra de la façana.

L'hora de l'esmorzar ha estat una petita festa, en la que el grup s'ha distribuït per tot el voltant de la barraca per a consumir les golafreries que alguns aporten, a mode de postres, a banda del que cadascú es cruspeix del seu propi rebost. Les ametlles torrades del Lluís, les catànies del Quim i avui, dia especial, els carquinyolis del Jordi Guillemot, que ens ha visitat. Només per això ja val la pena gastar el matí del dimarts en aquesta lúdic-gastronòmica activitat.

Mentre una part del grup es dedicava a posar a sobre de les parets les poques pedres aprofitables que hi quedaven, uns altres han fet una excursió per a trobar-ne de bones, que són les planes i amples, ideals per a tapar el forat que sempre queda al capdamunt de la construcció. Aquest últim grup ha muntat un espectacle per a transportar les pedres que ha considerat adients, tibant de la corda que lligava el recipient en les que les han encabit, des de ben lluny, esbufegant, entrebancant-se i rient molt.

Avui hi era quasi tota la tropa, només en faltava un, i les feines han estat enllestides una mica abans del que és habitual. Cap a un quart de dotze, tot el grup abandonava la zona de treball satisfet i fent acudits sobre el destí de la construcció com a possible seu per a les votacions del proper dia 9 de novembre, si es prohibeix que es faci als col·legis públics de la població.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada