dimarts, 23 de setembre del 2014

Fent de jardiners perrucaires a la barraca 94

Les previsions meteorològiques no eren gaire favorables, però l'entusiasme dels membres del grup no s'atura fàcilment, calen meteors de més substància per a fer-los romandre a casa.

Després de tirar-li unes quantes paletades de terra, el sostre de la barraca 94 ha estat guarnit amb un plomissol de lliris, que li donen l'aspecte d'un pentinat irreverent i punky. Al mig de tot aquest boscam s'ha instal·lat l'imprescindible "caramell", que té la feixuga responsabilitat d'espantar les bruixes d'aquell recó de món.

No ha donat temps a fer gaires més tasques, ja que a mig matí ha començat a caure una pluja pixanera que amenaçava amb deixar xop tot el que no es posés a cobert. Els membres del grup, que ja han après a fer noves oportunitats dels problemes que es presenten, s'han desplaçat al local on té lloc l'exposició pessebrista en temps de Nadal, a tocar de la capella de Montserrat, on han consumit el temps al mateix temps que ho feien de l'esmorzar, en fraternal trobada plena d'anècdotes, crítiques dels absents i exageracions, com és habitual.

En aquesta ocasió s'ha comptat amb la presencia d'en David Hernández, veí de Terrassa i autor del bloc "Barraques depedra seca de Vacarisses", població aquesta en la que ja porta catalogades 120 barraques. Ha estat un plaer comptar amb la teva companyia i col·laboració David.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada