dimarts, 17 de juny del 2014

Finalització de la barraca 114 o "del camp de Marsol"

Abans
El foradet que li quedava a la closca de la barraca ha costat de tapar, cal trobar les pedres adequades i farcir tota la resta amb d'altres que si acoblin bé, deixant una base uniforme per tal d'escampar la terra que servirà per a plantar els lliris que l'han d'aguantar.

Després
El grup ha escomès les tasques amb un ull mirant cap al cel, pel que viatjaven unes boires que mostraven unes ganes incontenibles de deixar caure la seva càrrega.

L'hora d'esmorzar ha estat una festa, celebrant l'aniversari d'un dels companys que feia tantintaitos anys, i ha tingut la deferència de portar coca de pinyons, amb i sense anet, i una barreja de vins de la que no es pot abusar.

El grup i l'amo
El Segimon Guillem és l'amo del terreny on ha caigut aquesta barraca. Ha estat convidat a la compartir amb el grup la fotografia de record i s'ha mostrat rialler i satisfet, anunciant que té un parell més de barraques identificades.

Ja queien unes gotes quan el grup ha abandonat el camp de treball, deixant la seva empremta i el número 114 gravat a una pedra que sustenta la llinda de la porta de la barraca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada