dimarts, 27 de maig del 2014

Dia de neteja a la font de la Mina

El grup fa front als seus compromisos i, com sigui que en arranjar la barraca 111 o "del Josep Cadafalch" es va acordar netejar de la invasió de bardisses que pateix la font de la Mina, tota la colla a menat cap allà plena d'entusiasme, carretejant estris i maquinària per tal de fer més eficient la seva tasca. 
 
Ja se sap que la vegetació té una certa tendència a ocupar tot l'espai que troba lliure, aquest axioma es reflecteix en l'estat en el que es trobava la geografia que acull aquella font, tota ocupada per una espessa vegetació en la que predominen els sempiterns arínjols de les zones obagues, que pengen dels arbres com espinoses cortines vegetals.

La tropa s'ha distribuït sempre seguint les estrictes ordres de l'instint de cadascú, els efectius  escometen les tasques que més els hi venen de gust i allà on es trobaven més còmodes, faltaria més! Això de treballar sense cobrar ha de tenir alguna compensació.

La màquina és molt efectiva a l'hora d'eliminar bardisses. Cal algú que ajudi al que la porta penjada per tal de retirar tota la llenya que va quedant pel camí.

La bassa s'ha mostrat de nou a la llum i el canal que l'alimenta ha estat netejat i arranjat per a conduir l'aigua dins, en lloc de deixar-la escampada en el fangar que es formava al mig del camí de pas.

En les tasques de neteja s'ha produït la troballa d'una galleda de llauna amb el cul podrit, peça arqueològica que serà catalogada fefaentment.

Un cop feta la tasca, demà toca celebrar-ho.      


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada