dimarts, 4 de març del 2014

Continua la recerca ...

Reprenent la tasca encetada en el decurs de la jornada anterior, el grup s'ha tornat a desplaçar al lloc on es suposada l'existència de les restes del mas Cosidor, amb la intenció de trobar algun indici que ho corrobori.
  
Els membres del grup tenen un ample marge d'acceptació tant dels reeixits moments de gloria com dels més estrepitosos fracassos, motiu pel qual dormiran bé a la nit, tant si es produeix la troballa com si no és el cas. En l'àmbit del seu inveterat optimisme, pensen que sempre quedaran llaurades i preparades aquelles feixes per si a algú li entren unes urgents ganes de plantar patates. Una opció que encara roman a la expectativa és la de construir el mas de nou, posant fi a les angunies al voltant de la seva troballa, fent palès l'acudit dels germans Marx, quan en Groucho li diu a en Chico, tot apuntant amb el dit cap a l'horitzó: "Allà sota aquella casa hi ha un tresor". En Chico, tot sorprès, li respon: "Però si allà no n'hi ha cap casa!!". I en Groucho aclareix: "Doncs la construïm!!".

Les tasques realitzades en el decurs de la jornada d'avui, han permès arribar a la inequívoca conclusió de que es necessiten uns quants dies més de treball, que ja és molta deducció. Al cap i a la fi, el lloc és acollidor i una bona ubicació per als esmorzars campestres que s'engoleixen els abnegats treballadors de la pedra seca.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada